Donaties

Donaties

Koken kost geld en uw medewerking om dit project te doen slagen is van groot belang.  Met medewerking bedoelen we elk van jullie: individueel, overheden en bedrijfsleven.  Ook zullen er acties op touw worden gezet.

Aarzel daarom niet! Vul onderstaand formulier in en stort uw bijdrage op ons rekeningnummer BE81 7310 4433 3924.  Ieder bedrag groot of klein is welkom.

Met een maandelijkse bijdrage van slechts 2,5 euro (via een doorlopende opdracht aan uw bank) kan u jaarlijks één kind naar school laten gaan (ongeveer 25 euro/jaar voor de schoolbenodigdheden en 5 euro voor het schooluniform).

Wij danken U nu reeds voor uw aandacht en uw steun.

Vanaf 2019 zullen wij op deze website de jaarverslagen van de realisaties in dit project publiceren.  Tevens worden jaarlijks de actieplannen bijgestuurd en gedetailleerd.

Via deze website en onze facebook-pagina houden wij jullie steeds op de hoogte.

Wij wensen verder nog een speciaal dankwoord te richten aan onze Nederlandse vrienden van de Kiwanuka-stichting, die reeds jaren de St. Cecilia-school in Villa Maria steunen.  Hun realisaties en aanpak zijn inspirerend voor onze vzw.  We hebben al heel wat nuttige tips mogen ontvangen.  In de toekomst gaan we onderzoeken of we bepaalde projecten kunnen delen en samen uitwerken.

Velden met een * zijn verplicht

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.